Diensten

Wat ik voor u kan betekenen

Efficiënter werken

In elk werkproces zijn wel bepaalde patronen te vinden. Met andere woorden, repetitief werk. Een goede IT'er probeert dit werk over te laten aan de computer: Als bepaald werk te automatiseren is, dan doen we dat. Om kwaliteit te garanderen bijvoorbeeld, of om tijd vrij te maken voor zaken die minder urgent maar even belangrijk zijn.

Cases: Nieuws.nl verkoop portal, Adesto CRM

Hulp bij problemen

Voor analyses, bugfixing en uitbreidingen, oftewel onderhoud aan uw applicatie. Bekijk mijn CV voor mijn relevante ervaring. De meeste ervaring heb ik met C# / .NET, PHP en Javascript, maar ik ben niet bang voor andere programmeertalen/omgevingen. Uiteraard kan ik prima aansluiten bij een team.

Cases: BioLab gebouwdossier

App & Webdevelopment

Voor desktop, mobile en web. Uiteraard vallen websites ook onder de mogelijkheden. Voor webapps en websites is er de mogelijkheid tot leasing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Cases: Adesto verzekeringen, BB administratie

Website Scan

Ik test uw website op gebied van SEO (vindbaarheid op Google), beveiliging, gebruiksvriendelijkheid, werking en snelheid. Het resultaat is een rapportage dat inzicht biedt in verbeter- en actiepunten. Tegen een eenmalig, laag tarief en geheel vrijblijvend. Neem contact op voor meer informatie.

Online Presence Check

Ook als u geen website heeft zijn er acties te ondernemen om beter vindbaar te zijn. Ik doe een test op basis van trefwoorden waar u op gevonden wilt worden. Het resultaat is een rapportage dat inzicht biedt in verbeter- en actiepunten. Tegen een eenmalig, laag tarief en geheel vrijblijvend. Neem contact op voor meer informatie.